TØMRER NIELS CHR JAKOBSEN Vores firma i Hanstholm er 20 år gammelt, men Niels Chr Jakobsen har 45 års erfaring som tømrer. KONTAKT OS TØMRER NIELS CHR JAKOBSEN Vores firma i Hanstholm er 20 år gammelt, men Niels Chr Jakobsen har 45 års erfaring som tømrer. KONTAKT OS TØMRER NIELS CHR JAKOBSEN Vores firma i Hanstholm er 20 år gammelt, men Niels Chr Jakobsen har 45 års erfaring som tømrer. KONTAKT OS

Udskiftning af døre for boligejere og boligforeninger

Hos Tømrermester Niels Chr Jakobsen tilbyder vi udskiftning af døre i huse, lejligheder og erhvervsejendomme. Vi holder til i Hanstholm i Thy i Thisted Kommune, men vi kommer naturligvis også mange andre steder. Udskiftning af døre er typisk for boligejere, men det kan også være for boligselskaber og ejerforeninger.

Lavere varmeregning og flottere hus ved udskiftning af døre

Det flotte og funktionelle design, den gode kvalitet samt rimelige priser er faktorer, når vi står for udskiftning af døre. Vi har over 20 års erfaring, men mester har over 45 års erfaring. Denne erfaring bruger vi til at rådgive vores kunder om valg af design, farver og isoleringsevne, men også i udførelsen af vores arbejde, så det bliver pænt og solidt. Der er med andre ord tale om grundigt håndværk.

Nedslidte døre er kedelige at se på, uagtet det er en hoveddør, en bryggersdør eller en havedør. Dertil kommer, at de kan være dårlig isolerende, utætte og ligefrem nemme at bryde op. Døre med glas kan også have gammeldags termoruder eller endda ældre forsatsvinduer. Derved handler udskiftning af døre ikke kun om æstetik, men også om økonomi.

Kontakt os for at få en pris på levering og montering

Du kan kontakte os hos Tømrermester Niels Chr Jakobsen for at få et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre og måske også vinduer. Du er altid velkommen til at ringe på telefon 40 60 68 14 eller skrive til borup-byg@godmail.dk. Herefter kan vi eventuelt aftale en besigtigelse.

null

Nybygning

De bedste materialer ved opførelse af en nybygning

null

Ombygning

Vi kan skabe rummelighed med en ombygning

null

Tilbygning

Lad dit hus vokse med dig ved at få en tilbygning