TØMRER NIELS CHR JAKOBSEN Vores firma i Hanstholm er 20 år gammelt, men Niels Chr Jakobsen har 45 års erfaring som tømrer. KONTAKT OS TØMRER NIELS CHR JAKOBSEN Vores firma i Hanstholm er 20 år gammelt, men Niels Chr Jakobsen har 45 års erfaring som tømrer. KONTAKT OS TØMRER NIELS CHR JAKOBSEN Vores firma i Hanstholm er 20 år gammelt, men Niels Chr Jakobsen har 45 års erfaring som tømrer. KONTAKT OS

Nybygning af villaer og træhuse i Thisted

Tømrermester Niels Chr Jakobsen løser alle typer opgaver, herunder opførelse af en lille eller stor nybygning i Thisted, Hanstholm, Thy og omegn. Skal der bygges legehus til ungerne, garage til bilen eller havestue til de lyse nætter, så har vi en lang erfaringen, der sikrer en nybygning, der er solid og kan holde i mange år fremover.

De bedste materialer ved opførelse af en nybygning

Vi samarbejder med de bedste trælasthandler og med de bedste håndværkere inden for deres felt, så du altid får et stort udvalg af materialer, der kun er af den bedste kvalitet, ligesom du får de dygtigste folk til at opføre din nye bygning.

Skal du have bygget en større nybygning, påtager vi os også gerne tømreropgaven som fagentreprise eller opførelsen af hele din nye bygning som hovedentreprise. Ved en hovedentreprise benytter vi relevante håndværkere som blandt andet murere, elektrikere og VVS-installatører, der hver især er eksperter inden for deres fag.

Tag os med på råd før du beslutter dig

Tømrermester Niels Chr Jakobsen har i det hele taget bygget og renoveret i mere end 45 år, så vi ved, hvad vi taler om, når du tager os med på råd om din nybygning, uagtet der er tale om en træbygning eller tømrerarbejdet på et murstenshus.

Vi udarbejder gerne et tilbud på netop din opgave. Kontakt os på telefon 40 60 68 14 eller på e-mail borup-byg@godmail.dk og lad os tale om, hvordan vi sammen kan kommer videre på den bedst mulige måde.

null

Nybygning

De bedste materialer ved opførelse af en nybygning

null

Ombygning

Vi kan skabe rummelighed med en ombygning

null

Tilbygning

Lad dit hus vokse med dig ved at få en tilbygning