TØMRER NIELS CHR JAKOBSEN Vores firma i Hanstholm er 20 år gammelt, men Niels Chr Jakobsen har 45 års erfaring som tømrer. KONTAKT OS TØMRER NIELS CHR JAKOBSEN Vores firma i Hanstholm er 20 år gammelt, men Niels Chr Jakobsen har 45 års erfaring som tømrer. KONTAKT OS TØMRER NIELS CHR JAKOBSEN Vores firma i Hanstholm er 20 år gammelt, men Niels Chr Jakobsen har 45 års erfaring som tømrer. KONTAKT OS

Nyt tag, kviste og tagrender på huse

Hos Tømrermester Niels Chr Jakobsen kan vi lægge enhver form for nyt tag, ligesom vi også kan udføre alt det øvrige tagarbejde. Vi holder til i Hanstholm i Thy i Thisted Kommune, hvorfra vi hjælper vores mange kunder i mange andre byer, når de skal have nyt tag. Firmaet er over 20 år gammelt, men mester har over 45 års erfaring.

Vi kan udskifte stern, efterisolere og lægge nyt tag

Vi varetager gerne hele tagarbejdet, og det kan for eksempel være nedrivning af det gamle tag, renovering eller udskiftning af det gamle undertag, hvorpå vi kan lægge et nyt tag. Vi monterer også stern og tagrender. Ligesom vi gerne isolerer og efterisolerer. Vi kan samtidig udskifte eller montere kviste eller ovenlysvinduer, så der bliver mere lyst og venligt på tagetagen.

Vi råder og vejleder naturligvis om valg af design, materialer, farver, isoleringsevne og holdbarhed, før vi går i gang med et nyt tag. Vi har samtidig fokus på energioptimering. Du kan samtidig være sikker på, at vi altid udfører et grundigt håndværk, så du får et flot, solidt og holdbart tag.

Kontakt os hvis du vil høre mere om tagarbejde

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for tagarbejde, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et nyt tag. Du kan ringe til os hos Tømrermester Niels Chr Jakobsen på telefon 40 60 68 14. Men du kan også sende en e-mail til os på borup-byg@godmail.dk.

null

Nybygning

De bedste materialer ved opførelse af en nybygning

null

Ombygning

Vi kan skabe rummelighed med en ombygning

null

Tilbygning

Lad dit hus vokse med dig ved at få en tilbygning