TØMRER NIELS CHR JAKOBSEN Vores firma i Hanstholm er 20 år gammelt, men Niels Chr Jakobsen har 45 års erfaring som tømrer. KONTAKT OS TØMRER NIELS CHR JAKOBSEN Vores firma i Hanstholm er 20 år gammelt, men Niels Chr Jakobsen har 45 års erfaring som tømrer. KONTAKT OS TØMRER NIELS CHR JAKOBSEN Vores firma i Hanstholm er 20 år gammelt, men Niels Chr Jakobsen har 45 års erfaring som tømrer. KONTAKT OS

Ombygning af boliger og køkkener

Tømrermester Niels Chr Jakobsen kan lave en ombygning i din bolig i områderne omkring Thy, Thisted og Hanstholm, så den kommer til at svare til nutidens drømmebolig samt dine og din families umiddelbare behov. Det kan ofte være en bedre løsning med en ombygning end at købe et nyt hus. Derved slipper du for at skulle finde et nyt hus og sælge det gamle, samt at skulle igennem et større flyttearbejde.

Vi kan skabe rummelighed med en ombygning

Du kan for eksempel vælge at få udført en enkelt ombygning eller at lave flere ændringer i etaper. Måske ønsker I et samtalekøkken, hvor familien kan samles, mens der laves mad. Eller måske er der en familieforøgelse på vej, som kræver, at jeres arbejdsværelse skal deles op? Det kan naturligvis også være modsat, at børnene er flyttet, så I nu har for mange værelser. Vi kan så lave dem om til større værelser eller til rum med andre funktioner.

I forbindelse med en ombygning handler det om at sætte vægge op, fjerne vægge eller flytte vægge for at ændre på huset eller for at få mere ud af rummene. Vi har stor erfaring med at ændre på huse, herunder med hvordan folk opfatter huset efter en ombygning.

Vi tilbyder råd og vejledning

Vi er med andre ord gode til at sætte os ind i jeres behov, så jeres kvadratmeter kan blive udnyttet bedst muligt. Derfor står vi naturligvis parat med løsningsforslag uanset opgavens størrelse og art. Vi vil med glæde levere professionel rådgivning til jeres ombygning.

Kontakt Tømrermester Niels Chr Jakobsen på telefon 40 60 68 14 for at få et tilbud.

null

Nybygning

De bedste materialer ved opførelse af en nybygning

null

Ombygning

Vi kan skabe rummelighed med en ombygning

null

Tilbygning

Lad dit hus vokse med dig ved at få en tilbygning