TØMRER NIELS CHR JAKOBSEN Vores firma i Hanstholm er 20 år gammelt, men Niels Chr Jakobsen har 45 års erfaring som tømrer. KONTAKT OS TØMRER NIELS CHR JAKOBSEN Vores firma i Hanstholm er 20 år gammelt, men Niels Chr Jakobsen har 45 års erfaring som tømrer. KONTAKT OS TØMRER NIELS CHR JAKOBSEN Vores firma i Hanstholm er 20 år gammelt, men Niels Chr Jakobsen har 45 års erfaring som tømrer. KONTAKT OS

Renovering af hus og facaderenovering i topkvalitet

Tømrermester Niels Chr Jakobsen kan udføre både en større eller mindre renovering af dit hus, facade eller et andet sted på eller i dit hus i områderne omkring Thisted, Thy og Hanstholm.

Efterisolering kan kombineres med en facaderenovering

Det kan ofte være en god ide at kombinere nyisolering eller efterisolering med en renovering af hus eller facaderenovering. Såfremt du alligevel skal have udført en større facaderenovering, så er det fordelagtigt at få udført facadeisolering, når du alligevel skal have håndværkere på.

Det samme gælder ved reparation af døre og vinduer, at det måske bedre kan betale sig med en lidt større renovering, hvor du får skiftet til mere energivenlige døre og vinduer.

Dertil kommer, at moderne døre og vinduer stort set er vedligeholdelsesfrie. Derved vil du kunne spare på din varmeregning fremover, men også på din vedligeholdelseskonto.

En større renovering af hus kan ændre på husets stil

En større facaderenovering og renovering af huset med nøje udvalgte byggematerialer kan ændre på husets oprindelige stil og arkitektur, hvis du ønsker dette. Derved kan du vælge at skabe helt nye rammer og udtryk, når der alligevel skal arbejdes på huset. Vi vil naturligvis råde om valg af materialer, og hvordan du kan få den mest attraktive og energivenlige renovering af dit hus.

Vi har et netværk af erfarne og dygtige håndværkere, som vi kan trække på ved en større facaderenovering eller renovering af dit hus samt ved byggeopgaver inden for andre fagområder.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

Ring til Tømrermester Niels Chr Jakobsen på telefon 40 60 68 14 for at få en snak om, hvilken løsning med facaderenovering eller renovering af hus, der er den rigtige for dig, og som er mulig i din bolig, samt om det overhovedet kan betale sig.

null

Nybygning

De bedste materialer ved opførelse af en nybygning

null

Ombygning

Vi kan skabe rummelighed med en ombygning

null

Tilbygning

Lad dit hus vokse med dig ved at få en tilbygning