TØMRER NIELS CHR JAKOBSEN Vores firma i Hanstholm er 20 år gammelt, men Niels Chr Jakobsen har 45 års erfaring som tømrer. KONTAKT OS TØMRER NIELS CHR JAKOBSEN Vores firma i Hanstholm er 20 år gammelt, men Niels Chr Jakobsen har 45 års erfaring som tømrer. KONTAKT OS TØMRER NIELS CHR JAKOBSEN Vores firma i Hanstholm er 20 år gammelt, men Niels Chr Jakobsen har 45 års erfaring som tømrer. KONTAKT OS

Tilbygning til huse og ejendomme

Tømrermester Niels Chr Jakobsen har mange års erfaring med at opføre enhver form for tilbygning. Det kan være en tagterrasse, en vinterhave, en udestue eller en udvidelse af boligarealet, så der kommer en større stue eller et ekstra børneværelse.

Lad dit hus vokse med dig ved at få en tilbygning

Du kan ændre på dit hus, hvis du er ved at vokse ud af det, så du ikke behøver at flytte. Vi kan hjælpe dig med at skabe lige præcis det hjem, som du ønsker dig og har behov for. Dertil kommer, at en udvidelse af boligen kan øge boligens værdi, især hvis det oprindelige byggeri ganske enkelt ikke er tidssvarende.

Mange ældre huse er ofte små og upraktiske, men i mange tilfælde er det muligt at opføre en tilbygning, som kan indgå i en samlet enhed, således den nye tilbygning vil fremstå, som om den blev bygget på samme tid som resten af huset.

Grundighed og kvalitet er vores varemærke

Det grundige og solide håndværk er vores varemærke. Derfor bygger vi kun i de bedste materialer, ligesom vi sikrer, at dit projekt bliver nøjagtig, som du har tænkt det. Uanset hvilken form for tilbygning, som du drømmer om, er der utallige muligheder, men vi giver altid gode råd om udformning og materialer, før arbejdet går i gang.

Kontakt Tømrermester Niels Chr Jakobsen hvis du skal have udført en opgave i Thisted, Thy eller Hanstholm på telefon 40 60 68 14. Så kan vi aftale et møde, hvor vi gennemgår dine muligheder.

null

Nybygning

De bedste materialer ved opførelse af en nybygning

null

Ombygning

Vi kan skabe rummelighed med en ombygning

null

Tilbygning

Lad dit hus vokse med dig ved at få en tilbygning