TØMRER NIELS CHR JAKOBSEN Vores firma i Hanstholm er 20 år gammelt, men Niels Chr Jakobsen har 45 års erfaring som tømrer. KONTAKT OS TØMRER NIELS CHR JAKOBSEN Vores firma i Hanstholm er 20 år gammelt, men Niels Chr Jakobsen har 45 års erfaring som tømrer. KONTAKT OS TØMRER NIELS CHR JAKOBSEN Vores firma i Hanstholm er 20 år gammelt, men Niels Chr Jakobsen har 45 års erfaring som tømrer. KONTAKT OS

Udskiftning af vinduer i huse, lejligheder og ejendomme

Hos Tømrermester Niels Chr Jakobsen i Hanstholm i Thy i Thisted Kommune udfører vi alt inden for udskiftning af vinduer i lejligheder, huse, erhvervsejendomme og etageejendomme. Vi tilbyder samtidig energirådgivning i forbindelse med udskiftning af vinduer, så du bliver bedre rustet til at tage det rette valg.

Vi kan tilbyde forskellige løsninger ved udskiftning af vinduer

Vi har altid det flotte og funktionelle design i fokus, men også god kvalitet og rimelige priser. Vi har udført udskiftning af vinduer i over 20 år, men mester har arbejdet inden for faget i mere end 45 år. Vi råder og vejleder også om valg af design, farver og isoleringsevne. Dertil kommer, at vi altid laver et grundigt håndværk, så du får et pænt, solidt og holdbart resultat.

Gamle vinduer kan nemt blive grimme, kedelige og slidte at se på. Dertil kommer, at de måske binder, er utætte og har forældede ruder. Det er ubehageligt, hvis det trækker; og træk og gamle ruder medfører en højere varmeregning.

Vi tilbyder udskiftning af vinduer, og mange foretrækker vindueselementer med træ indvendigt og aluminium udvendigt, og så med en effektiv lavenergirude. Vi kan også tilbyde elementer af træ eller plast.

Kontakt os for at få et tilbud på et smukkere og varmere hus

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og måske også af dine vinduer. Du kan ringe til os hos Tømrermester Niels Chr Jakobsen på telefon 40 60 68 14 eller skrive til os på borup-byg@godmail.dk.

null

Nybygning

De bedste materialer ved opførelse af en nybygning

null

Ombygning

Vi kan skabe rummelighed med en ombygning

null

Tilbygning

Lad dit hus vokse med dig ved at få en tilbygning